Prostaat Plex

Prostaat Plex

Voor een goede prostaat functie, hulp bij een vergrote prostaat, voor plassen met een krachtige straal en helpt de mannelijke seksualiteit, het mannelijk libido, het verbeteren van mannelijke seksuele prestaties. Inhoud 60 tabletten.
Ingrediënten
Samenstelling per tablet Prostaat Plex: ADH*:
Pompoenpit (zaad) poeder 400 mg
Sabal serrulata (saw palmetto) poeder 100 mg
Sabal serrulata (saw palmetto) (4:1 extract) 150 mg
Beta-sitosterol 20 mg
Vitamine C (ascorbinezuur 97%) 60 mg (75%)
Vitamine E (d-alfa-tocoferolsuccinaat) (21ie) 17 mg (142%)
Selenium (natriumselenaat) 50 mcg (91%)
Zink (citraat) 5 mg (50%)
Lycopeen 2 mg

Overige ingrediënten: microkristallijn cellulose, dicalciumfosfaat, hypromellose, magnesiumstearaat, glycerol.
* ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

• Prostaatformule is glutenvrij en bevat geen suiker, gist, soja of chemische toevoegingen.
• Geschikt voor vegetariërs.

Inhoud 60 tabletten.

Meer informatie over Prostaat Plex:

Prostaat Plex bevat al de natuurlijke ingrediënten die nodig zijn voor een gezonde prostaat en die helpen wanneer de prostaat vergroot is. Vanaf het 40e levensjaar kan het lichaam veranderen en de prostaat in omvang toenemen. Aandacht aan dit orgaan besteden om goed te kunnen plassen met een krachtige straal en vergroting van de prostaat te voorkomen is hierom erg belangrijk .Prostaat Plex bevat natuurlijke ingrediënten die werken op het in conditie houden/brengen van de prostaat. Wanneer de prostaat vergroot is heeft dit vaak ook een negatief effect op lustgevoelens, het mannelijk libido. Prostaat Plex helpt door de prostaat in betere conditie te brengen ook het liefdesleven te verbeteren.

De prostaat is een orgaan dat belangrijk is bij de voortplanting maar ook van groot belang voor het afvoeren van urine via de nieren en blaas. Bij een prostaat die in omvang is toegenomen wordt het legen van de blaas moeilijker waardoor er urine in de blaas achterblijft zodat er gemakkelijker een blaasontsteking of blaasstenen ontstaan. Men kan in de nacht ook (vaker) merken dat er een bezoekje aan het toilet gedaan moet worden.

Goede aandacht aan de prostaat besteden vanaf het 40e levensjaar helpt goed te blijven plassen en de mannelijke geslachtsorganen in goede/betere conditie te brengen.

De ingrediënten in Prostaat Plex zijn:

Saw Palmetto, richt op het behoud van een normale prostaat en een goede conditie van de mannelijke geslachtsorganen.

Beta-Sitisterol, een afbraak product van testosteron is DHT en dit is verantwoordelijk voor irritatie en groei van de prostaat. Beta Sitisterol heeft een remmende werking op DHT waardoor de vergroting van de prostaat afneemt.

Lycopeen, een krachtig antioxidant is en helpt weefsel, organen en cellen te beschermen tegen vrije radicalen. Lycopeen biedt bescherming tegen het verouderingsproces van de prostaat.

Zink en Selenium en Vitamine E hebben een antioxidanten invloed op het verouderingsproces en verhoogt het immuunsyteem.

Pompoenpit zaad poeder bevat stoffen die helpen het ontstaan van blaasontsteking en het ontstaan van blaasgruis tegen te gaan. Ook helpt pompoenpit zaad poeder beter te plassen, een hardere straal te hebben en ineen keer uit te plassen en het nadruppelen te bestrijden.

Vitamine C, helpt het urinewegsysteem schoon te houden en verhoogt het immuunsysteem.

Dosering en gebruik
Intensief gebruik: driemaal daags één tablet innemen, na de maaltijd.
Onderhoudsdosering: één tablet per dag innemen, bij voorkeur na het ontbijt.

Aanvullende informatie
• Prostaatformule is glutenvrij en bevat géén suiker, gist, soja of chemische toevoegingen.
• Geschikt voor vegetariërs.
• Aanbevolen (maximale) dagelijkse dosering niet overschrijden. Droog en koel bewaren, buiten bereik van kinderen.

Inhoud 60 tabletten.

Voor een goede prostaat functie, hulp bij een vergrote prostaat, voor plassen met een krachtige straal en helpt de mannelijke seksualiteit, het mannelijk libido, het verbeteren van mannelijke seksuele prestaties.